Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otele gitmek

Rüyada otele gitmek

Rüyada otele gitmek canını sıkılacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada otele gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Rüyada lüks bir otele gitmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Rüyada otele tatile gitmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalet eder.

Rüyada otele gitmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada otel odaları görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalettir.

Rüyada otelin yandığını görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada otelde asansöre binmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada otel lobisi görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, güç ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otelde banyo yapmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments