Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot çıkarmak

Rüyada ot çıkarmak

Rüyada ot çıkarmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada ot çıkarmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada ağızdan ot çıkarmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına işarettir.

Rüyada ot çıkarmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine tabir olunur.

Rüyada otlar görmek para kazanmasına da vesile olacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otlayan at görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , yeni işlere gireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada ot biçmek hayırlı adımlar atılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada üzerlik otu görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şifalı ot toplamak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Rüyada sürü otlatmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments