Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ortak görmek

Rüyada ortak görmek

Rüyada ortak görmek huzur dolu günler geçireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, dertlerin sonlanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ortak gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Rüyada biriyle ortak olmak ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı ortağını görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mirasa, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski ortaklarını görmek sorunlarını teker teker aşacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kazançların artacağına yorulur.

Rüyada eski ortakla kavga etmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya alamet etmektedir.

Rüyada ortağını görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ortaklık kurmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada ortak arsa almak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ortak görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments