Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orta yaşlı kadın görmek

Rüyada orta yaşlı kadın görmek

Rüyada orta yaşlı kadın görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta yaşlı kadın gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Rüyada orta yaşlı kadın görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada orta yaşlı bir adamla evlenmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Rüyada orta yaşlı gelin görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada orta yaşlı biriyle evlenmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çok daha mutlu olunacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulur.

Rüyada orta yaşlı erkek görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orta yaşlı erkekle evlenmek sahip olacağı malın faazlalığına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta yaşlı birini görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada orta yaşlı birini genç görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments