Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormana bakmak

Rüyada ormana bakmak

Rüyada ormana bakmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada ormana bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Rüyada ormana bakmak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda karınca görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ormanda yatak görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, canının sağ olacağına tabir olunur.

Rüyada ormanda ateş görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada ormanda mantar toplamak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece orman görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada orman ve yeşillik görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ormanın üstünde uçmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments