Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ön diş düşmek

Rüyada ön diş düşmek

Rüyada ön diş düşmek ticaret adamı (kadını) olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ön diş düşmek gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Rüyada ön diş düşmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada ön dişleri dökülmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ön dişlerin olmadığını görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret eder.

Rüyada ön alt diş görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Rüyada ön üst diş görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada ön dişleri yamuk görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, çözüm yolları bulamayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ön dişlerin çıktığını görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına tabir olunur.

Rüyada ön diş kırıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, destek göreceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments