Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzunun kanadığını görmek

Rüyada omzunun kanadığını görmek

Rüyada omzunun kanadığını görmek ona kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, işe başlanacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına işarettir.

Rüyada omzunun kanadığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar olabilir.

Rüyada omzunun kanadığını görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Rüyada birinin omzuna başını koymak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, bahtın açık olmasına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada omzundan bıçaklanmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada omzundan bıçaklandığını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Rüyada birinin omzunu tutmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada omzuna alınmak kendisi için mal mülk alacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada omzuna şal almak kendisine şifa olacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına inanılır.

Rüyada omzunda yılan görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments