Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuza kol atmak

Rüyada omuza kol atmak

Rüyada omuza kol atmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuza kol atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada omuza kol atmak yarınları için isabetli kararlar alacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına delalettir.

Rüyada eli omuza atmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, evlatlarından hayır bulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada omuz atmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına rivayet eder.

Rüyada birine omuz atmak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu omzuna atmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada kollarına jilet atmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol atmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalettir.

Rüyada koluna faça atmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, başarılarının daim olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments