Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini suyun içinde görmek

Rüyada ölü birini suyun içinde görmek

Rüyada ölü birini suyun içinde görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yetim sevindireceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini suyun içinde gördüyseniz:

  • Belli tekliflerde bulunmadan önce gereken hazırlıkları yapmanız gerekiyor.

Rüyada ölünün suyun içinde görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü suyun içinde görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölü birini suyun içinde görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölüyü su içinde görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölülerin içinde olmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına inanılır.

Rüyada ölüyü kanlar içinde görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada ölüyü yeşillik içinde görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini beyazlar içinde görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments