Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün etini yemek

Rüyada ölünün etini yemek

Rüyada ölünün etini yemek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ölünün etini yemek gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada ölü et yemek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin etini yemek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada ölü köpek eti yemek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü insan eti yemek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle et yemek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada ölü bebek eti yemek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün etini yemek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada ölü hayvan eti yemek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments