Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kiraz vermek

Rüyada ölüye kiraz vermek

Rüyada ölüye kiraz vermek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye kiraz vermek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Rüyada ölüden kiraz almak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalettir.

Rüyada ölüye kiraz vermek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına tabir olunur.

Rüyada erik ve kiraz görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz ağacından düşmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiraz meyvesi görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret eder.

Rüyada toplanmış kiraz görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Rüyada siyah kiraz yemek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada üzüm kiraz yemek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments