Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye gitmek

Rüyada ölüye gitmek

Rüyada ölüye gitmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, zenginliğe sahip olunacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölüye gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada ölünün peşine gitmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, sevdiğini söyleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek şöhretli biri olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle gezmeye gitmek umutların biteceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölüyle yola gitmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada ölünün hacca gitmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada ölünün mezarına gitmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün yanına gitmek iş yeri sahibi olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Rüyada ölünün evine gitmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments