Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün evine gitmek

Rüyada ölünün evine gitmek

Rüyada ölünün evine gitmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, hastalıklarının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün evine gitmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölü birinin evine gitmek mesleğinde çok başarılı olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün evine gitmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Rüyada ölü evine gitmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün evine gitmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, canını sıkılacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin evine gitmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, zararların üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek sonradan da çok üzüleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın evine gitmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments