Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye bağırmak

Rüyada ölüye bağırmak

Rüyada ölüye bağırmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Rüyada ölüye bağırmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz.

Rüyada ölüye bağırmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, el açmayacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin bağırdığını görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada ölünün bağırdığını görmek adını kirleteceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ölü birine bağırmak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının bağırdığını görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğe bağırmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntılara neden olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine bağırmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızına bağırmak küslükleri bitireceğine, dinde bilginleşeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments