Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birine bağırmak

Rüyada sevdiğin birine bağırmak

Rüyada sevdiğin birine bağırmak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine bağırmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğine bağırmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, hak yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine bağırmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çalışmalarının takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye bağırmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işarettir.

Rüyada ağlamak ve bağırmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kızının bağırdığını görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden bağırmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, günah ve suç işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının bağırdığını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkmak ve bağırmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, güç alacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments