Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün koluna girmek

Rüyada ölünün koluna girmek

Rüyada ölünün koluna girmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün koluna girmek gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada ölünün koluna girmek yeni adımlar atacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, yeni mallara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin koluna girmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kızın koluna girmek bağının ve bahçesinin de artacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş annenin koluna girmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, tamamen içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin koluna girmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına delalettir.

Rüyada kol kola girmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin koluna girmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek koluna girmek iyi şartlarda yaşayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments