Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün evine girmek

Rüyada ölünün evine girmek

Rüyada ölünün evine girmek hanesinin bollukla dolacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, yüzünde güller açacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün evine girmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Rüyada ölünün evine girmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada ölü evine girmek mutluluk dolu haberler alınacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin evine girmek kendisiyle de gururlanacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada müdürün evine girmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin evine girmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin evine girmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalettir.

Rüyada komşunun evine gizlice girmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine inanılır.

Rüyada tanıdığının evine girmek birçok iş teklifi alınacağına, maddi olarak güç kazanacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments