Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün doğurduğunu görmek

Rüyada ölünün doğurduğunu görmek

Rüyada ölünün doğurduğunu görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, işlerine dört elle sarılacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada ölünün doğurduğunu gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler.

Rüyada ölü erkek bebek doğurduğunu görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, şerefli bir hayat süreceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bebek doğurtmak kısmetlerin artacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölü erkek bebek doğurmak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü bebek doğurduğunu görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Rüyada ölü doğurmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada ölü balık doğurmak kazancının da aynı oranda artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölü bebek doğurmak insanlar tarafından takdir edileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün doğurduğunu görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hep yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments