Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bebek doğurtmak

Rüyada ölü bebek doğurtmak

Rüyada ölü bebek doğurtmak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, aç kalacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada ölü bebek doğurtmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin planlarını bozacak olsanız bile hız kesmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada ölü bebek doğurduğunu görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına işarettir.

Rüyada ölü erkek bebek doğurmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölü bebek doğurmak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, umutlarının tazeleneceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü erkek bebek doğurduğunu görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işlerinin artacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada ölü bebek doğurtmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada ölü balık doğurmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Rüyada ölü doğurmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün doğurduğunu görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments