Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm ve mezar görmek

Rüyada ölüm ve mezar görmek

Rüyada ölüm ve mezar görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm ve mezar gördüyseniz:

  • Bazı fikirler veya öneriler ilginizi çekebilir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek eşi ile problemler yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölüm ve mezar görmek onun her zaman başında olacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada annesinin ölüm haberi almak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada ölüm tarihini görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada ölüm korkusu hissetmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babanın ölüm haberini almak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın ölümünü görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments