Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm ve düğün görmek

Rüyada ölüm ve düğün görmek

Rüyada ölüm ve düğün görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret eder.

Rüyada ölüm ve düğün gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada düğünde ölüm görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüm ve düğün görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada düğün ve ölüm görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada ölüm ve mezar görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüm emri vermek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı birinin ölümünü görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine inanılır.

Rüyada kardeşin ölümünü duymak bir işe soyunacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine yorulur.

Rüyada bir çocuğun ölüm haberini almak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments