Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm duymak

Rüyada ölüm duymak

Rüyada ölüm duymak hileye, fesada bulaşacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüm duymak gördüyseniz:

  • Maddi, sanatsal veya romantik konular daha önceki halinden çok daha hızlı şekilde ilerlemeye başlıyor.

Rüyada ölüm selası duymak yanlış işler yapacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın ölüm haberini duymak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin ölüm haberini duymak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ölüm haberini duymak büyük kazanç elde edileceğine, kısmetli kapıların açılacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalettir.

Rüyada annenin ölümünü duymak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü duymak ölüm haberini almak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının ölümünü duymak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada kendi ölüm haberini duymak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments