Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ölümünü duymak

Rüyada arkadaşının ölümünü duymak

Rüyada arkadaşının ölümünü duymak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, başarılarının devamının geleceğine, insanlarla iç içe olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ölümünü duymak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Rüyada arkadaşının ölümünü duymak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, rahatlayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının ölüm haberini duymak çaresizliğinin büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüm haberini duymak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada ölüm sesi duymak işlerinde başarı elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin ölümünü duymak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, endişeli durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada kardeşin ölümünü duymak korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada ölüm tarihini duymak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, her nimetin lezzetine varacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının ölümünü duymak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, makbul olan şeylere, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments