Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden bir şey vermek

Rüyada ölüden bir şey vermek

Rüyada ölüden bir şey vermek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sevinileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden bir şey vermek gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada ölü birisine bir şey vermek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ye bir şey vermek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada ölüden bir şey yemek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye bir şeyler vermek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, rahata kavuşmaya inanılır.

Rüyada ölüyle bir şey yemek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye bir şey almak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey aldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden bir şey içmek gelirinden yana memnun olacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments