Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden balık almak

Rüyada ölüden balık almak

Rüyada ölüden balık almak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, dertlerin artacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden balık almak gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada köpek balığı ölüsü görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, düşünmeden adımlar atayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü balık almak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, layık olduklarına sahip olacağına inanılır.

Rüyada ölü balık görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölü balık doğurmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü balık kafası görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada ölüden balık almak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, zahmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada balığı ölürken görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments