Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü para vermek

Rüyada ölü para vermek

Rüyada ölü para vermek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada ölü para vermek gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Rüyada ölüden para çalmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir ölüden kağıt para almak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün para vermesi görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bir kimseden para almak karısı şile arasının çok iyi olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine kağıt para vermek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insana para vermek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ölü olan birinden para almak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine delalet eder.

Rüyada ölü tarafından para almak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sohbetinin bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments