Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leopardan kaçmak

Rüyada leopardan kaçmak

Rüyada leopardan kaçmak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, yatırımların heba olacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leopardan kaçmak gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Rüyada leopardan kaçmak çok yoğun çalışacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, ailesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada aslan leopar görmek el üstünde tutulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah leopar görmek büyük bir ikilemde kalacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada leopar deseni görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada leopar saldırısı görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada leopar öldürmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Rüyada leopar sevmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments