Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü evini görmek

Rüyada ölü evini görmek

Rüyada ölü evini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü evini gördüyseniz:

  • Biraz romantizm veya keyifli planlar ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada ölünün evini süpürmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün evinde kalmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölü evinde bulunmak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin evine girmek huzurlu günlerin geleceğine, korkularının yok olacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin evine gitmek evini ve ailesini unutacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada ölünün evini görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir ölünün evine gitmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin evini temizlemek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments