Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü evinde bulunmak

Rüyada ölü evinde bulunmak

Rüyada ölü evinde bulunmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü evinde bulunmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada ölü evinde bulunmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün evinde bulunmak çareye ve çözüme ulaşacağına, yanlış kararlar vereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının evinde bulunmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine ikramda bulunmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye ikramda bulunmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada ölü birinin evine girmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kendi evinde görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments