Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birisinden altın almak

Rüyada ölü birisinden altın almak

Rüyada ölü birisinden altın almak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, canının sağ olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada ölü birisinden altın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Rüyada ölüden altın yüzük almak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada ölüden altın kolye almak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ölünün altın takması görmek üzüleceğine, pişman olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, işini büyüteceğine inanılır.

Rüyada ölünün altın taktığını görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hayatını yoluna koymaya, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birine altın vermek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada ölü insandan altın almak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek gamsız bir hayat süreceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden altın görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments