Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın teptiğini görmek

Rüyada atın teptiğini görmek

Rüyada atın teptiğini görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın teptiğini gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin olası sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada at tepmesi görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine delalettir.

Rüyada atın teptiğini görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, insanlara olan güvenin artacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada at teptiğini görmek başarısızlığa düşeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada tevrat okumak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işarettir.

Rüyada eşek tepmesi görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada teyz görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada horon teptiğini görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada eşek teptiğini görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments