Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görürken konuşmak

Rüyada görürken konuşmak

Rüyada görürken konuşmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada görürken konuşmak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada görünmez biriyle konuşmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini görüp konuşmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini görüp konuşmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada görünmeyen biriyle konuşmak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birini görüp konuşmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada başbakan görüp konuşmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments