Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden tuz almak

Rüyada ölü birinden tuz almak

Rüyada ölü birinden tuz almak sadece makamının değil kazancının da artacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölü birinden tuz almak gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Rüyada ölüye tuz vermek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, işindeki verimliliğin düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölüden tuz almak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada ölü birinden tuz almak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada tuz biber görmek sorunların sürekli artacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına delalettir.

Rüyada tuz dökmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Rüyada tuzsuz ekmek yemek şükür içinde bir hayat süreceğine, güç kaybedeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Rüyada tuz ruhu dökmek büyük sorunların yaşanacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tuzlu salata yemek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments