Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden ev almak

Rüyada ölü birinden ev almak

Rüyada ölü birinden ev almak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinden ev almak gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ölüyü evde görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü eve getirmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölüye ev yapmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden ev almak huzur içinde yatacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden ev almak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü eve gömmek kısmetinin her zaman açık olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde ölüler görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birini evde görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments