Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden ev almak

Rüyada ölüden ev almak

Rüyada ölüden ev almak ömür boyu süreceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, işlerin günden güne bozulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden ev almak gördüyseniz:

  • Her ne kadar, sonuç üzerinde bir etki yaratma olasılığı düşük olsa da, olayları kontrol etmeye çalışabilirsiniz.

Rüyada ölüyü eve almak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü evi görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye ev yapmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada evde ölüler görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü evlenirken görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, sorunların biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölüyle ev yapmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, patlama noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü eve davet etmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün eve geldiğini görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments