Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş yakınını ağlarken görmek

Rüyada ölmüş yakınını ağlarken görmek

Rüyada ölmüş yakınını ağlarken görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş yakınını ağlarken gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada ölmüş yakınını ağlarken görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen yakınını ağlarken görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan bir yakınını görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan yakınını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşını ağlarken görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşını ağlarken görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yakını ağlarken görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, geç de olsa huzura erileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını ağlarken görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments