Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş komşusunu görmek

Rüyada ölmüş komşusunu görmek

Rüyada ölmüş komşusunu görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş komşusunu gördüyseniz:

  • İlginç görünen iş olanaklarını veya mevcut işinizde ilerlemenizi sağlayabilecek alternatifleri değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada komşunun kızı görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada komşuda düğün görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulur.

Rüyada komşuyla tartıştığını görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada komşu evine gitmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir komşunun taşındığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine inanılır.

Rüyada komşudan soğan istemek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşuya sarılmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, mutlu olunacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşu dövmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments