Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişiden ekmek almak

Rüyada ölmüş kişiden ekmek almak

Rüyada ölmüş kişiden ekmek almak kişinin daha çok kazanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, zorlukların yaşanacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişiden ekmek almak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konuları dikkatle ele almanızda fayda var.

Rüyada ölmüş kişiden ekmek almak acı veren durumların vuku bulacağına, doğru kararların alınacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişiye ekmek vermek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çok hayırlı şeylere, insanlarla uyumunun artacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişiden ekmek almak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen bir kişiden ekmek almak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişiye ekmek vermek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, gözünün yaşını sileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş bir kişiye ekmek vermek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük başarıla kazanacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişiye ekmek vermek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin ekmek yaptığını görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments