Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiden ekmek almak

Rüyada ölen kişiden ekmek almak

Rüyada ölen kişiden ekmek almak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sıkıntıların aşılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiden ekmek almak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişiklikler veya düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada ölen kişiye ekmek vermek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sevgisinin artacağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin ekmek yaptığını görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiden ekmek almak şansın ve kısmetin açık olacağına, güçlendikçe güçleneceğine, saygınlığa delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiye ekmek vermek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişiden ekmek almak en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, her zaman hak ettiğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiden ekmek almak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, istenmeyen olayların olacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiye ekmek vermek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kişiye ekmek vermek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments