Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kayınpederin elini öpmek

Rüyada ölmüş kayınpederin elini öpmek

Rüyada ölmüş kayınpederin elini öpmek rahat bir hayata adım atacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, anne baba duası alacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş kayınpederin elini öpmek gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada ölen kayınpederin elini öpmek o kapıyı kapatacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kayınpederinin elini öpmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işarettir.

Rüyada kayınpederinin elini öpmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kayınpederin elini öpmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kayınpeder elini öpmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, iyiliğe ve güzelliğe delalet eder.

Rüyada kayınpederin elini öpmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada kayınvalide kayınpeder görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayınpederle kavga etmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments