Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayınpederinin elini öpmek

Rüyada kayınpederinin elini öpmek

Rüyada kayınpederinin elini öpmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayınpederinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada kayınpederinin elini öpmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, her daim temkinli olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kayınpederinin elini öpmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kayınpederin elini öpmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, güzel bir haber almaya, günah işlemeyi terk edeceğine delalet eder.

Rüyada kayınpederin elini öpmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayınpeder elini öpmek sermayesini kaybedeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kayınpederin elini öpmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayınpederin öldüğünü duymak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kayınpeder görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments