Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insanı ölü görmek

Rüyada ölmüş insanı ölü görmek

Rüyada ölmüş insanı ölü görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, huzur içinde yaşayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı ölü gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada ölü bi insanı görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü bir insana su vermek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü insan gömmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ölü insan konuşmak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insan görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü insan eti yiyenleri görmek küslükleri bitireceğine, kötü günler yaşanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına delalettir.

Rüyada ölü insanı öldürmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments