Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insan görmek

Rüyada ölü insan görmek

Rüyada ölü insan görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, kısmet alacağına, çok hayır duası alacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, rahatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada ölü insan gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Rüyada bir insanın ölüp dirildiğini görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü bir insanla öpüşmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada ölü insanı sağ görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü insana ekmek vermek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insanın canlandığını görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret eder.

Rüyada ölü insanı diriltmek dünyasının iyileşmesine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüp dirilen insan görmek masraflarının azalacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments