Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insana ekmek vermek

Rüyada ölmüş insana ekmek vermek

Rüyada ölmüş insana ekmek vermek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş insana ekmek vermek gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölü insana ekmek vermek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insana ekmek vermek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insandan ekmek almak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş insana ekmek vermek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada yağlı ekmek görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıklara ekmek vermek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ekmek almak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi ekmek görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments