Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle sohbet etmek

Rüyada ölmüş biriyle sohbet etmek

Rüyada ölmüş biriyle sohbet etmek güzel günlerle tanışılacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biriyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Rüyada müdürle sohbet etmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yalan söyleyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş anneyle sohbet etmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanıyla sohbet etmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birisiyle sohbet etmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşla sohbet etmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, işyerini kapatacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle sohbet etmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada sohbette bulunmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızla sohbet etmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments