Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle balık yemek

Rüyada ölmüş biriyle balık yemek

Rüyada ölmüş biriyle balık yemek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, birlikteliğe başlayacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle balık yemek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada hamsi balığı yemek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada acı balık yemek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada balık kraker yemek büyük aksilikler yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada köpek balığı yemek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, verimliliğinin artacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada çok lezzetli balık yemek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezgit balığı yemek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı su balığı yemek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, gıybet edeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına inanılır.

Rüyada yemek için balık almak yeni iş kollarına girileceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments