Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin sesi duymak

Rüyada ölmüş birinin sesi duymak

Rüyada ölmüş birinin sesi duymak zarar göreceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin sesi duymak gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Rüyada ölen insanın sesini duymak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hidayete ereceğine inanılır.

Rüyada ölünün sesini duymak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine yorulur.

Rüyada cinlerin sesini duymak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sur sesi duymak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kişinin her türlü zenginliğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin sesini duymak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, planların aksayacağına inanılır.

Rüyada yellenme sesi duymak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sinek sesi duymak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş insanın sesini duymak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments