Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine altın bilezik vermek

Rüyada ölmüş birine altın bilezik vermek

Rüyada ölmüş birine altın bilezik vermek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, yanlış işler yapacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine altın bilezik vermek gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada altın bileziği kırmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak yeni bir işe girileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine inanılır.

Rüyada birine altın bilezik takmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok altın bilezik görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, yokluk içine gireceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yamuk altın bilezik görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeni altın bilezik görmek üzüntü yaşamaya, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kalın altın bilezik görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik istemek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments