Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babaya ağlamak

Rüyada ölmüş babaya ağlamak

Rüyada ölmüş babaya ağlamak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, günahlarından tövbe etmeye, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babaya ağlamak gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babayı görüp ağlamak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada ölen babaya ağlamak isteklerini yerine geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak çekemeyenlerin de çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Rüyada babanın ölümüne ağlamak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, hep yerinde sayacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada babasına sarılıp ağlamak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada babanın ağladığını görmek insanların hayranlığını kazanacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada babasına sarılarak ağlamak zorlukları teker teker aşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada babanın mezarında ağlamak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments