Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babamdan para almak

Rüyada ölmüş babamdan para almak

Rüyada ölmüş babamdan para almak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hayata küseceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, iyi zamanlar geçireceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babamdan para almak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Rüyada babasının elinde para görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada anne babadan para almak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babaya para vermek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, huzur ve saadet bulacağına, patron koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının para vermek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada anne ve babadan para almak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babadan kağıt para almak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babadan para almak arkasından iyi anılan kişi olacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasından para aldığını görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments